Recomandări

Tu în centru!

Puteți să îmi spuneți feministă sau puteți să îmi ziceți cum vreți. Perioada de maternitate pentru mine a reprezentat o renaștere, în care, în ciuda faptului că mi-am desfășurat toate activitățile în jurul copiilor și al casei, mi-am reamintit că exist și că sunt importantă. De fapt, ceea ce am aflat este că eu sunt pilonul pe care se construiesc toate. Nu am să neg valoarea bărbatului, ci o să mă axez pe mine, pe tine, femeia care le duce pe toate, atât de multidezvoltată și de importantă. Astăzi învățăm de la Adela, brand manager și antreprenor, despre cum poți fructifica tot ceea ce zace în tine,  din revista ei online de afaceri pentru femei.

Ce înseamnă să fii implinit pe toate planurile?

Oricât de fericită m-ar face ipostaza de mămică, nu e suficient. Simt nevoia de mai mult. Nu e o gândire egoistă, e ceva perfect normal. Am mai spus-o mai de mult, și bărbații au nevoie de confirmare socială. Noi de ce nu am avea?

Nu mă pot mulțumi cu a fi mamă, soție și menajeră. Nici măcar cu o ieșire la shopping. Pentru mine, a putea lucra, deci identitatea profesională este  ceva la fel de necesar ca și aerul. Niciodată nu m-am putut vedea stând degeaba. Lucrez  încă din clasa a X-a.

Poate că așa te simți și tu. Poate că, deși aparent aveai de toate, nu știai ce îți lipsește. Nu te simți vinovată. E perfect normal să vrei să fii mai mult.

Deci, dacă nu știi de unde să începi, ar fi bine mai întâi să te gândești ce știi să faci și ce ai putea să înveți să faci. Toate lucrurile trebuie gândite în pași și presupun puțină educație antreprenorială.

Te invit să descoperi și tu idei de afaceri pentru femei  și calea cea mai bună prin care să ajungi să îți atingi idealul pe  site-ul tuincentru.ro

 

2 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *