Publicitate

Brand de legendă cu Digital Marketing Artisan

Nu mai sunt cine eram acum un an. O altă femeie, conștientă de puterile și de limitele sale mă privește din oglindă. Am învățat să fiu independentă, să fiu puternică, organizată și hotărâtă datorită unui om care mi-a schimbat viața. E vorba despre Iulia Ghevrea, Digital Marketing Artisan

Cum poți descrie un artist precum Iulia Ghevrea, Digital Marketing Artisan ?

Eu îi spun geniu digital, pentru că ceea ce a făcut din blog-uri meu mediocru, irina-dumitru.blogspot.rogăzduit de o platformă gratuită cu multe limitări, este o capodoperă. Dacă ați încercat vreodată platforma blogger, probabil că știți cum arată sau cum funcționează. E un strămoș al site-urilor. Eram tare nemulțumită de cum arată.

Întâmplarea a făcut să butonez într-o seară telefonul și să îmi sară în ochi profilul ei. Ii scriu în privat: „Bună ziua! Vă ocupați și de Marketing online și de promovarea imaginii?” întreb eu retoric.

Îmi răspunde politicos că asta înseamnă Digital Marketing Artisan .😂

Ce mi-a plăcut este că și-a adaptat serviciile în funcție de bugetul meu mic. Da, ea se pliază pe bugetul pe care îl are fiecare alocat unui proiect.

Mi-a făcut un remake incredibil blog-ului meu. Mi-a instalat o temă nouă pentru blogger ( nici nu știam că se poate), care să fie potrivit pentru un blog de scriitor. A fost atentă la fiecare detaliu, precum nuanțele pozelor. Mi-a urcat imagini noi, care să fie în concordanță cu tema. Mi-a creat un logo de legendă provizoriu ( pentru că se terminase bugetul meu).

Mi-am propus să achiziționez serviciul de creare a unui Logo de legendă, personalizat. Sunt opere de artă, ieșite din mâna unui artist ( e artist ca și formație profesională inițială).

Sunt foarte multumită de ceea ce a ieșit din blog-ul meu, care nu mai e mediocru, ci de legendă! Așa că am continuat colaborarea. Am cumpărat de la ea unul dintre serviciile pe care le pune la dispoziția clienților în magazinul de pe pagina sa.

E vorba despre Bloglog . Orice inceput de drum are nevoie de organizare. Nu știi de unde să începi și cum să continui. Sau poate că blog-ul tău a ajuns la un nivel și vrei să îl ridici mai mult.

Pentru că doar blog-urile care contează sunt citite constant și rămân în sufletul cititorilor, e nevoie de mai mult decât efortul personal. E nevoie de strategie. Pentru mine a fost și este o mină de aur. Îl țin printat pe ușă și mă ajută să nu mă abat din drum. Vreau să fac din scris o meserie din care să pot și trăi și organizatorul ei mă sprijină în ceea ce mi-am propus.

BlogLog-ul conține:

  • Media Kit și sfaturi de monetizare prin colaborarea cu branduri.
  • planner în format digital, care poate fi printat – foarte practic să îl am la vedere tot timpul.
  • log – unde gasesti documente de mare folos, precum: Calendar Săptămânal sau Plan de Zi “unde poti trece în listă de TO-DOING (“ doing” pentru ca afirmam, deci actionăm, nu trecem “de făcut”, ca să nu facem mai nimic)”, dupa cum spune Iulia Ghevrea, Digital Marketing Artisan.
  • workbook cu întrebările structurate pe categorii, cu ajutorul căruia vei putea alcătui un plan și vei putea organiza un calendar editorial de postari, chiar și pentru câteva luni în avans.
  • Cale’n’Dar – este un calendar 2018 personalizat, unde poți trece pe zile un reminder, tema de postari.

O altă chestie interesantă pe care am descoperit-o la Iulia Ghevrea, Digital Marketing Artisan , este că ajută mamele să devină independente, sprijină antreprenoriatul feminin. Așa a creat o mică, dar puternică comunitate de mămici antreprenoare, grupul de Facebook, mameprenoare.

Aici poți vedea cum reușesc alte femei cu business-ul lor, poți găsi un sprijin real în propria ta afacere. Nu e ficțiune, e cât se poate de clar și de practic. Fiecare zi a săptămânii are o temă marcată, dar sunt permise și încurajate și alt tip de discuții constructive.  Mamaprenoarele din grup îți vor răspunde la întrebări și ne vom sprijini reciproc afacerile.

Deci, dacă ești în căutare de identitate de brand, logo design, web design, solutii de marketing digital, îți recomand Iulia Ghevrea, Digital Marketing Artisan , un artist care-ți va crea produsul perfect, ținând cont de gusturile, pretențiile și scopul tău, punându-și amprenta personală, pentru un brand de legendă. O găsești pe pagina ei , Digital Marketing Artisan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *